• banneropleiding
Daily-Nail
Texelstroomlaan 146
1784 EE Den Helder
T: 0223-752964
E: info@dailynail.nl
KVK: 51817209
2008 - 2017

Huisregels van NagelstuDionne

- De nagelstudio heeft een eigen ingang achter mijn woonhuis. Deze is via de steeg (zowel aan de Reggestraat als aan de Weteringstraat) te bereiken. Er hangt een bordje op de poortdeur.

- De klantenformulieren blijven ten alle tijde in het bezit van NagelstuDionne en zal onder geen enkele omstandigheid aan derden worden gegeven.

- NagelstuDionne is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die u tijdens de behandeling vertelt.

- Roken, eten, huisdieren en kinderen (jonger dan 16 jaar) zijn niet toegestaan in de studio. 

- Roken kunt u voor of na de behandeling buiten de studio.

- Het is mogelijk om één persoon mee te nemen. Deze persoon dient echter de gehele behandeling in dezelfde ruimte te verblijven.

- Kunstnagels zet ik bij vrouwen vanaf 18 jaar.

- NagelstuDionne voert geen nabehandeling uit op kunstnagels die door derden gezet zijn. (Dit omdat de vorm bij de basis ligt en wij deze tijdens een nabehandeling niet kunnen veranderen)

- Als u meer dan 15 minuten te laat komt, moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden in verband met mijn tijdsinplanning.

- Een afspraak kan verzet worden, belt u alleen op dezelfde dag af? Dan ben ik genoodzaakt om 50% behandelingskosten in rekening te brengen in verband met mijn gereserveerde tijd.