• banneropleiding
Daily-Nail
Texelstroomlaan 146
1784 EE Den Helder
T: 0223-752964
E: info@dailynail.nl
KVK: 51817209
2008 - 2017

Nagelstudio in Den Helder


NagelstuDionne
NagelstuDionne is te vinden in een kleine sfeervolle studio aan huis. Als u voor het eerst naar de studio komt zal ik samen met u een klantenformulier invullen. Hierop staan naast uw gegevens, ook een aantal vragen. Bijvoorbeeld over het gebruik van medicatie, en het soort werk wat uw in het dagelijks leven doet. Zo kan ik u de beste adviezen geven over de kunstnagels. Na de eerste behandeling ontvangt u ook enkele tips voor het behoud van uw nagels.
De ingang van de studio is achter mijn woonhuis.
In 2016 hebben wij de salon verbouwd tot een moderne nóg professionelere studio! 

Nagelgroothandel Noord-Holland
Sinds begin 2011 is NagelstuDionne uitgebreid met een nagelgroothandel. In de groothandel is het mogelijk voor de nagelstyliste om haar producten aan te schaffen. Ook geven wij workshops en vakopleidingen met het merk Kinetics. De webshop is te vinden via www.Daily-Nail.nl.

Hygiëne
Hygiëne is erg belangrijk in de studio. Om de hygiëne te waarborgen krijgt iedere klant een eigen vijl. De werkplek wordt na iedere klant grondig gereinigd en alle bitjes die gebruikt worden bij electrisch frezen worden na de behandeling schoongemaakt.
Vanwege de hygiëne is het niet mogelijk om huisdieren mee te nemen, te roken of te eten tijdens de behandeling.

Opleidingen
Om bij te blijven in dit prachtige vak, blijf ik cursussen en workshops volgen. Het nagelvak blijft natuurlijk veranderen en om op de hoogte te blijven volg ik workshops door heel het land.