• banneropleiding
Daily-Nail
Texelstroomlaan 146
1784 EE Den Helder
T: 0223-752964
E: info@dailynail.nl
KVK: 51817209
2008 - 2017

Nailart

Zoals de naam al doet vermoeden, is nailart kunst op de nagels. Of dit nu om steentjes/diamantjes, of om geschilderd werk gaat: Er gaat een heel proces aan vooraf!

 

Rhinestones, diamantjes, steentjes
Ik werk graag met gekleurde steentjes, diamantjes, parels in verschillende vormen en maten. Een leuke toevoeging aan een strakke french, of een speels resultaat bij een gelpolish set. Ook zeker mooi in combinatie met geschilderde art voor een finishing touch! Ik heb vele soorten en maten in mijn studio.

(Op de foto: Roze glitterfrench met op beide ringvingers roze, zilveren en paarse ronde rhinestones)

 

Inlaydesign
Om een supershiny resultaat te krijgen, gebruik ik ook vaak nailart IN de acryllaag, of in de laatste laag van de gelpolish. Zo heb je niet het gevoel dat er iets op de nagel zit, en is hij goed dichtgeseald tegen eventuele beschadigingen. Bij inlay maak ik graag gebruik van glitters, hexagons, flitters, icy mylar en bouillons. Ook hierbij zijn verschillende kleuren mogelijk, en de ontwerpen blijven eindeloos.  

(Op de foto: Nude gelpolish met een gouden glitterrandje)

 

3D-design (bloemen)
Zeker één van mijn favoriete nailart om te maken zijn de 3d bloemen. Passend bij iedere (kunst)nagel en in verschillende kleuren te maken. Zoals de naam al zegt is de bloem 3D, en dus voelbaar op de nagel. Heel erg kwetsbaar voor breuken en beschadigingen is hij echter niet. Het hart van een 3D bloem wordt meestal afgewerkt met steentjes of bouillons. Ook deze zijn in verschillende vormen en kleuren mogelijk. 

(Op de foto: Een glitter paarse french met op de ringvingers twee 3d-bloemen. Gekozen voor de kleur fuchsia met wit, afgewerkt met gouden bouillons als hart voor de bloem)

 

 

Lace Design
Waar de 3d-design (van acryl) uithardt aan de lucht (tijdsgebonden), hardt de lacedesign uit onder de lamp. Er is dus mogelijkheid om langer aan een design te werken en om art te creeeren die bij acryl haast onmogelijk blijkt te zijn. Bij Lace kan je denken aan bloemen, kanten randjes, kroontjes etc. etc. Uiteraard wordt het design naar wens afgewerkt met rhinestones/diamantjes.

(Op de foto: Gelpolish, mermaid op de pinken, en ringvingers, middelvingers en duimen Lace. Overige nagels afgewerkt met bijpassende rhinestones)
 

 

One Stroke design
Het schilderen van bloemen met de one stroke techniek kan ook bij NagelstuDionne. Met meer dan 50 kleuren verf is er altijd wel een kleur die bij je nagels past. De bloemen worden handgeschilderd en zijn daarom altijd uniek!

 

(Op de foto: Ringvingers met chrome en op elke middelvinger een oranje one stroke bloem.)

 

 

Mermaid
Een holografisch effect op de gelpolish en daarmee in één keer een heel andere kleur creeeren. Of je deze art in combinatie met andere designs kiest, of op alle nagels; Het effect is prachtig! (en in het echt nog veel sprankelender dan op de foto)

(Op de foto: Fuchsia gelpolish, op de ringvingers een witte 3Dbloem en op de middelvingers mermaid) 

 

Chrome
 
De nieuwste techniek anno 2016, en een ware hype aan het worden: Het chrome-effect. Superhoogglanzend en spiegelend (ik kan mezelf in de foto zien!). Ook deze is op alle nagels te dragen, of in combinatie met andere nailartmogelijkheden. Overigens niet alleen in zilver te verkrijgen, maar ook in het goud! 

(Op de foto: Gelpolish op pink, ringvinger, wijsvinger en duim. Op de middelvinger een french van acryl. De ringvinger is afgewerkt met chrome) 

 

 

Per behandeling reserveer ik +- 2 uur tijd voor een nieuwe set/nabehandeling. Het plaatsen van een steentje, of het maken van mermaid/chrome past makkelijk in de gereserveerde tijd. Heeft u echter meer nailart wensen, laat dit dan tijdig weten zodat ik extra tijd in kan plannen. 

Klik hier voor mijn prijslijst en klik hier voor nog meer design foto's.