• banneropleiding
Daily-Nail
Texelstroomlaan 146
1784 EE Den Helder
T: 0223-752964
E: info@dailynail.nl
KVK: 51817209
2008 - 2017

Opleidingen door Daily Nail

                                                                                               Nagelopleiding in Den Helder
Nagelstyling is een trendy vak en populairder dan ooit! Sinds januari 2012 is het mogelijk om bij ons een nagelopleiding te volgen. We werken met het veelzijdige merk Crystal Nails.

Sinds 2008 zijn wij actief in de nagelbranche en door de vele workshops en opleidingen weten we precies wat de vraag in de nagelsalon is.

We bieden u een uitgebreide erkende opleiding waarin u alle fijne kneepjes van het vak zult leren en waarnaar u uzelf met gepaste trots nagelstyliste kunt noemen!

Uiteraard blijft het daar niet bij...
Na het volgen van een nagelopleiding bij ons, blijven wij direct betrokken bij uw zaak. Voor vragen en problemen kunt u ons altijd benaderen, en met regelmaat zullen we opfriscursussen houden.

Ook kunt u de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten door workshops na uw opleiding te volgen. U kunt hierbij denken aan het volgen van een freescursus om aan uw snelheid te werken, een nailartworkshop om snel en eenvoudig mooie kunst te maken, of bijvoorbeeld een perfectietraining.

Bij iedere opleiding of workshop krijgt u een erkend certificaat, en bij het volgen van een nagelopleiding ontvangt u een Nagelgroothandel Noord-Holland deurschild.

Persoonlijke aandacht
Omdat we persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden geven we in kleine groepjes les. Zo bent u verzekerd van genoeg aandacht om dit vak goed te kunnen leren.

Informatie
In 2018 zijn wij verhuisd en gaan we verder onder de naam "Daily Nail"
U kunt ons vinden aan de Texelstroomlaan 146 in Den Helder.

Wilt u informatie ontvangen dan is dat kostenloos mogelijk via info@dailynail.nl